Onsdagstur til Kvarven med BHT og blindeforbundet

Dato: 20. april kl. 18:00–20:00
Fylke: Hordaland
Kontakt Silje Thon Tlf. 480 70 372

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen og omegn? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? "Klart det går"-gruppen ønsker velkommen til turer og aktiviteter. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med fysiske funksjonsnedsettelser.

Hordaland Fylkeslag har i samarbeid med BHT (Bergen og Hordaland Turistforening) turer på onsdag og søndag ca en gang i måneden. Dette er turer som er tilrettelagt for synshemmede og rullestolbrukere, turene foregår i rolig tempo med både lengre og kortere turer.

Denne gangen går turen til Kvarven Fort

Oppmøte: Ved Den Blå Steinen kl. 17:30. Vi tar bussen sammen til Gravdal kl. 17:40 fra Olav Kyrres gate. Du kan også møte direkte kl.18:15. Det er mulig å parkere bilen på turparkering litt opp i Gravdalsbakken, se kart https://ut.no/turforslag/1112156123/ti-pa-hjul-bergen-kvarven-fra-gravdal

Turbeskrivelse:  Kvarven fort på Laksevåg.  Fra turstart ved Nutec er turen ca. 1,3 kilometer hver vei. I tillegg er det vel en kilometer fra busstoppet til Nutec. Dette gjør at samlet lengde på turen blir i underkant av 5 kilometer. Fra Nutec til fortet er det jevn stigning på asfalt helt til vi er fremme ved kanonstillingene. Her nyter vi utsikten og kanskje et solgløtt før vi går ned igjen samme vei. Det er også rikelig med benker, så vi tar en pust i bakken. Ta med drikke og en snack om du ønsker det.

Har du spørsmål ved bruk av rullestol på denne turen? Kontakt frivillig Annett Eidsvåg Garvik på tlf 99798246.

Ta med: Gode sko og klær etter været. Drikkeflaske og snack.

Pris: Det er gratis å delta på tur. Turlaget dekker utgifter til ledsagere eller transport ved behov, meld i så tilfelle fra ved påmelding.

Påmelding: Vi ønsker å motta påmeldinger for å få oversikt over antall deltakere og gruppesammensetning i forkant av turen.  Kontakt Silje Thon Tlf. 480 70 372 senest tirsdag kl. 12.

Ved behov for ledsager: Har man behov for ledsager må man stille med dette selv. Si fra om du mangler dette i forkant av turen, så vil Turlaget eller Blindeforbundet forsøke å bidra med det.