Formiddagstur i Vigelandsparken, med kafébesøk

Dato: 03. februar kl. 12:00–14:00
Fylke: Oslo
Påmelding til Oslo Fylkeslag på tlf: 23 21 50 50, e-post: oslo@blindeforbundet.no innen 27. januar

Hei!

Vil du være med på en uformell formiddagstur? Vi går en liten tur i Vigelandsparken og tar en kaffe hos Anne på Landet etterpå.

• Torsdag 3. februar (ta på godt med klær og gode sko)
  • Klokken 12 til 14.
  • Vi møtes utenfor jernporten, Hovedinngangen til Vigelandsparken.
  • Vigelandsparken er Gustav Vigelands livsverk med over 200 flotte skulpturer i granitt, smijern og bronse. Jeg kan forsøke å synstolke. Heldigvis er det lov å berøre skulpturene.
  • Når vi ønsker kan vi gå til caféen Anne på Landet. De holder til i Frognerveien 67, i kanten av parken. Der bestiller enhver hva de ønsker og betaler selv.
  • Det kan være lurt å ha med egen ledsager. Dersom du ikke har noen du kan ha med deg, kan du ta kontakt med Oslo Fylkeslag på tlf: 23 21 50 50 e-post  oslo@blindeforbundet.no, så kan de skaffe deg en ledsager.
  • Påmelding skjer til Oslo Fylkeslag, tlf: 23 21 50 50, mail: oslo@blindeforbundet.no, eller Dagmar Bern, mail: Dagmar.bern@gmail.comMobil 41458100, senest innen torsdag 27.01.22

Hvis du melder deg på og allikevel ikke kan komme, er det fint at du gir beskjed.

Tusen takk!

Velkommen til litt frisk luft og litt sosialt samvær.