Jeg gikk meg over sjø og land - til India

Dato: 10. juni kl. 19:30–21:00
Fylke: Oslo
For påmelding og link til Zoom, kontakt Oslo fylkeslag på e-post oslo@blindeforbundet.no

JEG GIKK MEG OVER SJØ OG LAND til India!

Denne gangen inviterer Oslo aktivitetsutvalget alle til å bli med på en guidet tur til India.

Torsdag 10. juni kl. 19.30 starter turen på Zoom.  Er du ny eller usikker på bruk av Zoom, ring Christian i Blindeforbundet på 23215026 mellom kl. 9-15 for gratis hjelp.

Vi skal besøke India med Anita Ubroy som guide. India er veldig stort så vi rekker nok kun noen spesielle reisemål. Guiden vår til India jobber til daglig i NRK med film, men hun har vært en del sammen med synshemmede og kjenner derfor litt til våre sansebehov.

Hun vil fortelle hva vi bør se, gjøre, la være å gjøre, spise, drikke, om vi ønsker å besøke landet hun er født i. Her vil du også kunne stille spørsmål som du måtte ha. Blir det tid på slutten av kvelden så vil hun også fortelle om indiske matkurs hun og hennes mor jobber med.

Gjør deg klar for en ny tur. Alle er hjertelige velkommen, enten du bor i Oslo eller et annet fylke!

For Aktivitetsutvalget

Randi Elisabeth