Kurs i positiv hverdagspsykologi 3 kvelder

Dato: Fra 17.02 kl. 18:00 til 03.03 kl. 19:30
Fylke: Oslo
For mer informasjon og påmelding, kontakt Oslo fylkeslag, e-post oslo@blindeforbundet.no eller telefon 23215050 innen 14.februar

KURS I POSITIV HVERDAGSPSYKOLOGI

• Tid: Torsdagene 17. og 24. februar, og 3. mars fra kl. 18.00 19.30.
  • Sted: Fylkeslagets lokaler, Sporveisgaten 10.
  • Instruktører: Eella Iticha og Helene Romset

Hva gjør at noen mennesker mestrer livet, mens andre sliter med å overkomme hindringene de møter? Dette er spørsmål Helene og Eella har brukt det meste av livet på å finne ut – og nå vil de dele svarene med deg.

Temaer for kurset:

Del 1: Du er ikke din historie: Hvem er du?

Del 2: Hvordan drepe din indre kritiker?

Del 3: Hvordan gjøre hver dag til en seier: Hvor har lykken blitt av?

Både Helene og Eella jobber med å coache mennesker som ønsker endring i ulike områder av livet – alt fra politikere, musikere og businessfolk til jobbsøkere og studenter. De har begge en unik innsikt i hva som skal til for å trives – selv midt i en pandemi.

Helene er selv svaksynt, og du kjenner henne kanskje fra tidligere kurs hun har holdt for oss. I dag jobber hun sammen med Eella som har minoritetsbakgrunn og har lært hvordan hun kan overkomme diskriminering på grunn av hudfarge.  De har begge klart å bruke personlig motgang som motivasjon til å lykkes.

Dette blir et sammenhengende kurs i tre deler som du kan bruke til å skape et bedre 2022. Bli med på hele reisen!

Påmelding skjer til Oslo Fylkeslag, mail: oslo@blindeforbundet.no, tlf: 23 21 50 50, eller til Nina Johnsen, mail: nina.joh@online.no eller mob: 922 04 085, senest innen torsdag 14. februar 2022. OBS! Hvis du melder deg på dette kurset, og vet at du ikke kan komme en eller flere kurskvelder, er det viktig at du gir oss beskjed om dette, senest én dag før den aktuelle kurskvelden. Egenandel er kr 200,- pr. kurskveld, totalt kr 600,- for hele kurset. Pengene settes inn på bankkonto nr. 1644.12.56209, eller vippses til: Oslo Fylkeslag: 85977, senest innen 14. februar 2022.

Fint om du merker betalingen med navn på arrangementet.

Velkommen!