Mat og godiskurs på Zoom

Dato: Fra 22.09 kl. 19:00 til 29.09 kl. 21:00
Fylke: Oslo
Påmelding på e-post til oslo@blindeforbundet.no innen fredag 17. september.

La sommeren fortsette med lett plantebasert mat som metter!

Høstmånedene er her og det bugner av herlige grønnsaker i hagen og butikken.

La oss lage noen enkle sunne retter sammen, som du kan bruke I tillegg til det du pleier å spise eller som et måltid I seg selv!

Vi vil bruke squash, blomkål, rødbet, tomater, agurk og urter i tillegg til noe korn, nøtter og frø som tilbehør. Oppskriftene er uten gluten og melk, har du spørsmål om allergier eller matvarer spør i god tid. Fokuset er på grønnsaker brukt til lunsj eller middag.

Maten lager du på ditt kjøkken, og da trenger du vanlig kjøkkenutstyr i tillegg til kjøkkenmaskin med knivblad eller en større bolle med kniver til stavmikseren. Handleliste sendes ut på forhånd, så vi alle er klare når vi møtes online. Oppskriftene får du på mail etter kurset.

Skal vi virkelig opprettholde energien i hverdagen er det viktig å ta vare på seg selv. 5 om dagen er et kjent begrep, men kan være vanskelig å gjennomføre. Her får du inspirasjon til å få det inn i dine daglige måltider. Vi lager noen få retter sammen og snakker om flere måter å bruke grønnsaker på.

• Dato: Onsdag 22. september og onsdag 29. september
  • Klokkeslett: kl. 19:00-21:00
  • Sted: Zoom
  • Egenandel: kr. 100 pr. kurs.Pengene settes inn på bankkonto nr. 1644.12.56209, eller vippses til: Oslo Fylkeslag: 85977 Fint om du merker betalingen med navn på kurset.
  • Instruktør: Elisabeth Wilhelmsen
  • Påmelding til Oslo Fylkeslag, tlf.: 23 21 50 00, mail: oslo@blindeforbundet.no, eller Nina Johnsen, mail: nina.joh@online.no, senest innen 14.09.21.