Matkurs på Zoom: Sommermat enkelt og greit

Dato: Fra 08.06 kl. 19:00 til 15.06 kl. 21:00
Fylke: Oslo
Påmeldingsfrist innen søndag 6. juni til Oslo fylkeslag tlf. 23215050 eller e-post oslo@blindeforbundet.no

Sommermat enkelt og greit!

• Sommerferien nærmer seg og varmen har kommet, da kan det være greit med enkel matlaging. Vi lager småretter som egner til lunsj eller lett middag, en superenkel kjølende dessert må vi også ha med.
  • Noe av maten kan fryses, så det bare er å pakke med I piknik kurven – annet må lages der og da. Som alltid vil det være mye grønt og oppskriftene er basert på gluten og melkefrie matretter.
  • Vi lager maten sammen hjemme på hvert vårt kjøkken. Spørsmål og prat er velkomment.
  • Du får innkjøpsliste på basisoppskriftene på mail når du har meldt deg på. Vi bruker blender, sterk stavmikser eller kjøkkenmaskin med kniver I matlagingen.
  • Velkommen mandag 8. og 15. juni kl 19-21 inviterer vi til Zoom møte hvor vi lager enkle sommerlige matretter sammen og prater om mattips og annet for sommeren.
  • Instruktør: Elisabeth Wilhelmsen.
  • Deltakeravgift: kr. 100 for begge kveldene som betales inn på Vipps: 85977 til Oslo fylkeslag.
  • Påmeldingsfrist innen søndag 6. juni til Oslo fylkeslag tlf. 23215000 e-post oslo@blindeforbundet.no eller til meg mob. 99604949 e-post randi.mathisen2@gmail.com

Håper riktig mange har lyst og tid til å bli med på vårens siste matkurs.   Er du ny eller usikker på bruk av Zoom, ring Christian i Blindeforbundet på 23215026 mellom kl. 9-15 for gratis hjelp.

For aktivitetsutvalget

Randi Elisabeth