Kurs i positiv hverdagspsykologi på Zoom

Dato: 25. august kl. 19:00–20:30
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding gjør du med e-post til oslo@blindeforbundet.no innen 20. august.

POSITIV HVERDAGSPSYKOLOG

Onsdag 25. august inviteres du til å være med på et kurs i positiv hverdagspsykologi.

  • Tid: Onsdag 25. august 2021 kl. 19.00 til ca. kl. 20.30.
  • Sted: på nettplattformen zoom.
  • Lærer: Helene Romset.
  • Egenandel: Kr 50, som betales til bankkonto nr. 1644.12.56209, eller vippses til Oslo Fylkeslag på nr. 85977. Fint om du merker betalingen med navn på kurset.
  • OBS! Egenandel må være betalt senest innen fredag 20. august 2021. Lenke og passord til møtet sendes ut etter at betalingen din er registrert.

Hva skal skje denne kvelden?

Når ferien er forbi og pandemien fortsatt er en del av hverdagen, kan det være fristende å miste motet og grave oss ned i alt som er håpløst. Men hva hvis du kunne plukke opp motet der du la det fra deg og beholde det? Hva hvis utfordrende tider kan gi deg glede, mestring og vekst?

I denne workshopen vil du ikke bare lære at du har større innflytelse på din egen psykiske helse enn du trodde. Du vil også lære verdifulle verktøy som hjelper deg å se lysere på livet og som er enkle å bruke i hverdagen, akkurat når du trenger det.

Workshopen er basert på kunnskap fra positiv psykologi, forskning om hvordan hjernen fungerer, og hva vi kan gjøre for å endre den til å spille på vårt lag. Det blir muligheter for å diskutere og stille spørsmål underveis.

Velkommen til en hyggelig kveld!

Med hilsen

FOR AKTIVITETSUTVALGET

Nina Johnsen