Tur til Italia: Cinque Terre - fra landsby til landsby

Dato: Fra 30.08 kl. 08:00 til 03.09 kl. 20:20
Fylke: Oslo
Påmelding skjer til Oslo Fylkeslag, tlf.: 23 21 50 50 eller e-post oslo@blindeforbundet.no senest innen 8. april.

Tur til Italia: Cinque Terre – fra landsby til landsby

Avreise: 30. august
Hjemkomst: 3. september

En vill kystlinje, utsøkt klima, blomstrende hager, fargerike fiskebåter, stupbratte skråninger og byer vakrere enn postkort, er det som møter deg på Liguria-kysten. Et eventyr, et italiensk eventyr! Og for deg som er glad i å gå, så kommer du til rett plass. Det å gå over fjellene, fra landsby til landsby, er en opplevelse helt utenom det vanlige.

Vi bor godt, på familiedrevne Carla i Levanto. Med oss på turen har vi kunnskapsrike lokalguider og norsk reiseleder som kjenner området svært godt. Jens-Erik Barstad er lektor, friluftsmann, sauegjeter og Italia-venn, med dyp innsikt i italiensk språk, historie og kultur. Vi avslutter turen i Pisa hvor vi får se det skjeve tårnet og mye annet i den livlige universitetsbyen.

På denne turen har vi plass til 20 deltagere i tillegg til at vi har med 5 felles ledsagere. Førstemann til mølla!

Egenandelen er kr 13 900 for dobbeltrom, men ønsker du enkeltrom foreligger det et tillegg på kr 2600. Inkludert i prisen er både fly, busstransport, togbiletter, Cinque Terre-kort, fire overnattinger på hotell, tre middager på lokale restauranter, tre lunsjpakker, lokal guide på vandredagene og norsk reiseleder på hele reisen.

Reise til og fra Gardermoen må ordnes selv, men vi benytter oss av ledsagertjenestene på Gardermoen så gjerne gi beskjed om du ønsker en ekstra arm å holde i på flyplassen.

Obs! Denne turen krever at deltakerne er i god fysisk form ettersom man kan forvente fotturer i både trapper og ulent terreng.

Påmelding skjer til Oslo Fylkeslag, tlf.: 23 21 50 50 eller mail: oslo@blindeforbundet.no senest innen 8. april.