Velkommen til strikkekafé på Zoom annenhver tirsdag

Dato: Fra 07.09 kl. 20:00 til 07.12 kl. 21:30
Fylke: Oslo
For info og Zoomlink, kontakt Oslo fylkeslag, tlf 23215050, e-post oslo@blindeforbundet.no

VELKOMMEN TIL STRIKKEKAFÉ

Hei, alle strikkeglade!

Nå starter vi opp igjen med strikkekafeene våre på Zoom, i regi av Norges Blindeforbund Oslo.

• Vi møtes annenhver tirsdag kl. 20.00 – 21.30. Vi har hatt tendens til å gå litt på overtid, så nå setter vi like godt av halvannen time framover. For å få forutsigbarhet, har vi bestemt at vi møtes den første og den tredje tirsdagen i måneden. Da går vi klar av noen faste møter i fylkeslaget, og alle vet hva vi har å forholde oss til.
  • Første strikkekafe blir tirsdag 7. september. Da oppsummerer vi strikkesommeren og legger litt planer for høsten. Og selvsagt kan de som måtte ha noen spørsmål bare ta dem med, i tillegg til strikketøy, tekopp og det man ellers måtte trenge for å kose seg med strikkevenner.
  • Jeg (Marianne), som er «strikkefaglig ansvarlig» for strikkekafeene, har lyst til å bruke litt tid i høst på å jobbe med å bli kjent med maskebildet; hvordan maskene kjennes ut, hvordan tråden går i de vanligste masketypene. Det er så viktig for å forstå hva vi holder på med, og ikke minst selv kunne løse det når vi f.eks. mister en maske. Om noen har tanker rundt dette, så del dem gjerne på tirsdag, så jeg kan ta det med i forberedelsene.

Da ønskes alle, nye og gamle Zoomstrikkere, velkommen til hyggelig strikkeprat på tirsdag!

Hilsen fra Hanne og Marianne