Dramatisk kutt i støtten til Norges Blindeforbund Oslo

Nyhetssak fra 03. november 2021

Ni små videovinduer som viser deltagerne i møtet. I midten Andreas Lindrupsen, øverst til høyre Ingrid Strøm-Olsen.
Bilde fra budsjettdeputasjonen i Helse- og sosialutvalget i Oslo kommune. Møtet ble avholdt på zoom.
Byrådet i Oslo foreslår i 2022-budsjettet et kutt på hele 260.000 kroner i støtten til Norges Blindeforbund Oslo fylkeslag. Dette er en reduksjon på 47%!
Dette vil naturligvis gå utover vårt arbeid for hovedstadens svaksynte og blinde. Mange av våre medlemmer har vært mye isolert under pandemien. Nå som landet er åpnet opp, trenger de flere, ikke færre tilbud! Vi håper de folkevalgte på rådhuset vil hjelpe oss å unngå dette.

I går møtte vi derfor Helse- og sosialutvalget i digital budsjettdeputasjon for å be om videreføring av støtten på samme nivå som i år.

Du finner opptak av nettmøtet i videoen under. Del gjerne om du er enig i at vi bør få samme støtte som tidligere.