Arrangementer, aktiviteter og interessepolitikk

I dette nyhetsbrevet kan du lese om følgende:
1. Kjærkommen tildeling fra Sparebankstiftelsen DNB
2. Velkommen til juletrefest 12 januar
3. iPhonekafé fortsetter 13 og 14. januar
4. Opera Oscarsborg 14. og 21. august – påmelding innen 20. desember
5. Taxitransport ved Oslo lufthavn/Gardermoen
6. Åpent hus hver mandag  kl. 13-14.30  i Oslo  fylkeslag.
7. Styrketrening starter igjen onsdag 8. januar

1. Kjærkommen tildeling fra Sparebankstiftelsen DNB

Hurra - vi har fått kr. 68.000 fra Sparebankstiftelsen DNB til å kjøpe utstyr til ulike aktiviteter for barn og unge i Oslo fylkeslags lokaler. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hva som skjer fremover på nyåret.

2. Velkommen til god gammeldags juletrefest for store og små.

Søndag 12. januar fra kl 14.00-16.30
Oslo fylkeslag, Sporveisgata 10.
Egenandel: Kr 30 for barn og kr 60 for voksne.
Det vil bli gang rundt juletre, leker for barna, kaker og kaffe og nissen kommer selvfølgelig innom med no' godt i sekken. Påmelding innen 6. januar til Oslo fylkeslag, tlf 23 21 50 50 eller oslo@blindeforbundet.no

3 iPhonekafe som starter 13 og 14 januar

13. desember var det siste dag med opplæring iPhone og iPad før jul. Våre veldig dyktige og hyggelige instruktører fra Elkjøp er tilbake mandag 13. januar. Om det er noe du lurer på om bruk smarttelefon før jul kan du kan ringe Christian i Blindeforbundet på 23 21 50 26 mellom kl. 12-14 mandag til torsdag frem til 19. desember.
Mandag 13 januar 2020  kl. 12.30. – 15.00 er det igjen iPhonekafé for nybegynner og litt øvet. Det blir først litt generell informasjon og kartlegging av deltakernes behov. Deretter har du mulighet for å få svar på spørsmål og individuell opplæring fra Elkjøps instruktører. Vi har kaffe, te og en hyggelig prat rundt bordet i fylkeslagets lokaler i Sporveisgata 10 mens du venter. Ta gjerne med egen matpakke om du ikke rekker å spise før du kommer.
Neste iPhonekafé for viderekomne blir tirsdag 14. januar kl. 17.30 – 20.   Hvis du ikke har meldt deg på iPhonekafe allerede, gjør det snarest til  oslo@blindeforbundet.no  eller tlf 23215050.

4 Opera Oscarsborg 14. og 21. august – påmelding innen 20. desember

Opera Oscarsborg 14. og 21. august – påmelding innen 20. desember
Vi gjentar suksessen med Opera Oscarsborg.  I år er det Regimentets datter, en komisk opera i 2 akter av Gaetano Donizetti som spilles.  Vi har reservert et begrenset antall billetter på veldig bra plasser til forestillingene og båt tur/retur Langkaia 14. og 21. august.
Operabilletten koster kr. 629 og for ledsager er prisen kr. 15.  Båtturen koster kr. 365,- for både medlemmer og ledsagere slik at total pris er kr. 994 og kr. 380 for ledsager dersom du har ledsagerbevis.  I tillegg kommer eventuell mat og drikke som du kan kjøpe på båten. Bindende påmelding på tlf 23 21 50 50 eller oslo@blindeforbundet.no  snarest og innen fredag 20.desember.  mer informasjon om forestillingen  finner du på https://www.oscarsborgoperaen.no/om-forestillingen/

5 Taxitransport ved Oslo lufthavn/Gardermoen

Vi har i det siste fått mange tilbakemeldinger fra våre medlemmer om at formidlingen av Taxi-transport samt assistansetilbudet ved Gardermoen fungerer dårlig. Vi følger opp dette i samarbeid med vår interessepolitiske avdeling. Etter dialog med ansvarlig avdeling ved flyplassen – får vi nå bekreftet at de nå har tatt i bruk en taxi-bod som nå har døgnbemanning. Den er plassert omtrent rett utenfor ankomst utland. Vi frykter imidlertid at dette vil gi våre medlemmer et drastisk svekket transport og assistanse tilbud ved hovedflyplassen på sikt, særlig fordi fagsjefen understreker at de planlegger å avvikle informasjonstilbudet og sin personlige service og innsette automatiske bestillingsautomater. Norges Blindeforbund Oslo følger selvfølgelig opp dette, tilgjengelighetsutvalget møter ansvarlig avdeling ved Gardermoen i neste uke. Vi oppfordrer alle medlemmer som opplever problemer knyttet til transport eller assistansetilbudet ved Gardermoen om å kontakte oss og formidle dette enten på tlf. 23 21 50 00 eller epost. oslo@blindeforbundet.no
  

6. Åpent hus hver mandag  kl. 13-14.30  i Oslo  fylkeslag.

Velkommen til medlemskafé  med kaffe/te og en prat rundt bordet hver mandag, også når det er iPhonekafe.
Det er plass til alle som ønsker rundt bordet, og ta gjerne med matpakke om du vil ta lunsjen her.

7. Styrketrening starter igjen onsdag 8. januar

Det blir trening hver onsdag   kl. 17-19 i fylkeslagets lokaler.  Husk å melde deg på til oslo@blindeforbundet.no

 
Åpne nyhetsbrevet i nettleser