Kunst og synstolkede omvisninger I dette nyhetsbrevet kan du lese om følgende:

1. Synstolket omvisning på Fotogalleriet
2. Synstolket omvisning, formidling og mulig filosofi.

1. Synstolket omvisning på Fotogalleriet

Synstolket omvisning på Fotogalleriet, Møllergaten 34 fredag 8. oktober kl 13.00 av utstillingen "If I Could Wish For Something" av kunstneren Dora García. Utstillingen tar utgangspunkt i den historiske arven etter den marxist-feministiske figuren Aleksandra Kollontai, som bodde i Oslo som diplomat mellom 1915-1917, og de feministiske demonstrasjonene som har okkupert det offentlige rommet og politiske diskursen i Mexico de siste fem årene. Mer info her: If I could wish for something - Fotogalleriet

2. Synstolket omvisning, formidling og mulig filosofi

Synstolket omvisning, formidling og mulig filosofisk samtale i utstillingen som vises på ROM, Maridalsveien 3 , lørdag 16. oktober kl 13.00.
Utstillingen består av fem kunstnere fra forskjellige kunstnerskap som alle har til felles at de har bygget egne hjem eller atelier.

Gjenbruk og å bruke det som er tilgjengelig over å kjøpe nytt, er en rød tråd som går igjen både i byggeprosessen og verkene til flere av kunstnerne.
I utstillingen utforskes kunstnernes tilnærming til selvbygging og hvordan deres kunstneriske praksiser gjør seg gjeldene i utviklingen av våre omgivelser.

Mer informasjon om utstillingen finner du via denne lenken

Innstillinger for nyhetsbrev

Åpne nyhetsbrevet i nettleser