Klart det går! - fra Donsen i Sirdal til Kvinen

Klart det går er turer som er tilrettelagt for deg som har behov for en hjelpende hånd, ledsaging eller for deg som bare vil være med på en tur i litt saktere tempo. Turen er et samarbeid mellom DNT Sør og Stavanger Turistforening.

Dato: Fra 12.08 kl. 08:30 til 15.08 kl. 18:00
Fylke: Rogaland
Arrangør: DNT Tilrettelagt - Stavanger Turistforening
Kontakt:
Guro Waksvik mobil 979 84 811 (turleder)
Turid Dyrstad mobil 952 93 456 (turleder)

Dag 1: Vi møtes i Kristiansand/Stavanger, og kjører i private biler til Donsen i Sirdal. Så går turen innover i lettgått terreng mot Kvinen, en nydelig hytte på grensen mellom Sirdal og Setesdal. Vi beregner om lag 5 timer på den 8 kilometer lange turen. Vel framme installerer vi oss på hytta, og lager en god middag. Her er det også mulig å prøve fiskelykken!

Dag 2 og 3: Kvinen blir basen vår. Vi spiser frokost, lager niste og tar dagsturer i området. Her er flere muligheter bla Kvihedlar, som ligger 2 km videre opp langs vassdraget. Andre muligheter er å ta stien mot Josephsbu et stykke. Vi tar en gjennomgang av muligheter på hytta og bestemmer sammen hva vi ønsker å gjøre. Ettermiddag og kveld blir det sosialt samvær med quiz og mye mer.

Dag 4: Vi går tilbake til Donsen, og kjører i private biler tilbake til utgangspunktet.

Ledsager: Har du behov for ledsager er denne med uten kostnad. Har du egen ledsager er det flott, men om du har behov for ledsager så ta kontakt med oss så finner vi ut av det sammen. 

Alt av praktisk info her!

Påmelding her!