Fjellgruppa - Kveldstur til Rønningen

Fjellgruppa for synshemmede er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Norges Blindeforbund Trøndelag, som arrangerer tilrettelagte turer for deltakere med synshemminger, og kurs og opplæring for ledsagere som deltar på turene.

Dato: 12. mai kl. 17:30–20:30
Fylke: Trøndelag
Kontakt:
Kontaktinformasjon:
Silje Hoel Fossen
Tlf. 73924200
E-post: tt@dnt.no

Vi går en kveldstur til Rønningen gård i Bymarka. Vi går inn via skogsstien dersom snøen har smeltet bort nok til at vi kan gå, og vel inne på Rønningen tar vi oss en rast og spiser niste. Vi ordner med noe lite å bite i, men er du mer sulten bør du ha med matpakke. Deler av stien inn til Rønningen er ujevn med steiner, og kan være sleip når det er vått om våren. Vi ser an føret mens vi går innover, og kan velge å gå bilveien tilbake til Granåsen. Bruk gode sko som tåler vann og gjørme, og som gir god støtte i anklene. 

I sekken kan du ha med deg ekstra tøy så du holder varmen, sitteunderlag, termos med varm drikke, drikkeflaske, og niste dersom du ikke har spist før turen. Vi har med noe godt å bite i ;) 

Oppmøte: 12.mai 17:30, nedre parkeringsplass på Granåsen. Bussholdeplass Granåsen VM-anlegg, buss 23 går hit. Er du usikker på hvordan du kommer deg fra bussholdeplassen er det fint om du gir beskjed, så kan turleder møte deg der.

Varighet: Ca. 3 timer