Kveldstur fra Nedre Leirfoss til Øvre Leirfoss

Fylke: Trøndelag Hvem er tilbudet for: Ledsagere, Medlemmer
Påmeldingsfrist: 01. november
Kontakt/påmelding:
Påmelding til Anja Kathrine Skoglund ved Norges Blindeforbund Trøndelag på tlf. 957 55 171, e-post: anks@blindeforbundet.no.

Eller til Silje Hoel Fossen ved Trondhjems Turistforening,
tlf. 920 71 507, e-post silje.fossen@dnt.no.

Torsdag 11. november
Kveldstur fra Nedre Leirfoss til Øvre Leirfoss, Turen starter 17.30. Møtested bussholdeplassen «Maskinistboligene». Gi beskjed ved påmelding om du vil møte noen i byen for å ta buss videre. Påmelding innen 1. november 2021

Fjellgruppa er et samarbeid mellom Norges Blindeforbund Trøndelag og Trondhjems Turistforening (TT). På alle våre turer kan man ha med egen ledsager ellers så kan vi ordne med noen som kan være ledsageren din. På alle våre turer er det et begrenset antall plasser.