Er du glad i å fiske på havet?

Invitasjon til fisketur i august Vi gjentar det flotte arrangementet vi hadde i fjor, og inviterer medlemmer i NBf Vest-Agder til heldags fisketur lørdag 14. august med informasjonsmøte tirsdag 10. august.

Dato: 14. august kl. 10:00–16:00
Fylke: Vest-Agder
Sigrun A. Storaker
e-post: vest-agder@blindeforbundet.no

Informasjonsmøte

Tirsdag 10. august kl 13:00 – 14:00 går vi gjennom sikkerhet og utstyrsbehov. Vi blir kjent med hverandre og det vil bli servert kaffe samt noe å bite i. De som kommer utenbys fra, kan delta på møtet via telefon eller Zoom dersom ønskelig.

Fisketur

Lørdag 14. august kl 10:00 - drar vi ut med båten Frøya, som er en 49-fots skøyte og ligger i Otra, rett ved Tangen VGS i Kristiansand. Kaptein er Otto Pedersen daglig leder i Wayback.

Under fisketuren serveres det kaffe, brus og noe å bite i.

Når vi har fisket en stund setter vi kursen mot Tømmerstø Brygge. Der får vi servert lunsj kl. 13:30.

Velg mellom en av disse 3 alternativene når du melder deg på:

1. HUSETS FISKESUPPE - Fløtelegert, servert med grønnsaker, skalldyr og fiskestykker
  2. BRYGGAS SKALLDYRSALAT - m/ ass skalldyr fra Fiskebrygga
  3. BURGER & FRIES - m/salat, ost og Pommes Frites

Regner med å være tilbake i Kristiansand sentrum ca. 16:00

Påmelding

Påmeldingsfrist: 2. august per mail: vest-agder@blindeforbundet.no  eller telefon 380 24 141

Etter at du har fått bekreftelse fra oss at du får plass på arrangementet, betales egenandel: kr. 200,- til bankkontonummer : 1644.10.85110

Hvis det er vanskelig og møtte opp kl. 10 på lørdagen, på grunn av reisevei, kan fylkeslaget sponse overnatting ved behov.

Det er begrenset med plasser, så her er det først til mølla prinsippet.

Vi regner med å arrangere to turer med fiskeskøyta, mer om andre turen kommer senere.

Vær og bekledning

Værforbehold: Turen flyttes til ny dato dersom dårlig vær.

Hvis du har en flytevest, kan du ta den med. Ellers har båten vester til utlån.

Sjekk værmelding og ta med klær som passer til værforhold.

Foto

Gi beskjed hvis du vil reservere deg mot at det blir tatt bilder eller stå på deltakerliste. Bilder kan bli brukt i innlegg på Norges Blindeforbund Vest-Agder Facebook side eller lignende.

Arne Gitmark tlf.: 934 04 421 og Sigrun A. Storaker 38 02 41 41

Håper du har lyst å være med på fisketur!