3. desember kl. 13:00 Jan Oddvar Skisland og omvisning på Sørlandets KunstmuseumNy ordfører i Kristiansand, Jan Oddvar Skisland kommer og holder appell, i tillegg til at vi legger opp til både omvisninger og sosialt samvær.

FN-dagen på Sørlandets Kunstmuseum - Likestilling og deltakelse i kulturliv

Nyhetssak fra 25. november 2019

Ny ordfører i Kristiansand, Jan Oddvar Skisland kommer og holder appell, i tillegg til at vi legger opp til både omvisninger og sosialt samvær.

Arrangementet er åpent for alle, men det er viktig at dere melder dere på, ettersom det kun er plass til ca. 10 personer i gruppen.

Ta med en venn eller to eller tre og benytt sjansen til å markere funksjonshemmedes rett til deltakelse i kulturliv på lik linje med andre!

Kunstmuseet spanderer kaffe, te og eplejuice til de som møter opp.

Første omvisning blir kl. 14.00.

Det er det viktig at alle som er interessert, melder seg på e-post til Ragnhild Angell Wennberg, e-post adresse: ragnhild.wennberg@ffo.no eller via Facebook-siden til FFO Agder.

Vi ønsker at det skal bli en fin opplevelse for alle, uansett om du har utfordringer med bevegelse, syn, hørsel, psykisk helse osv. Si derfor litt i e-posten om hva slags tilretteleggingsbehov du har.

Dette er en flott anledning til å vise at vi også ønsker å delta i kunst- og kulturliv, til å treffe andre og markere noen av utfordringene som finnes for at funksjonshemmede skal bli likestilt med andre i samfunnet.