Årets sommertur

Nyhetssak fra 10. mars 2017

Bildet viser to herrer på dresin ved Flikkeid stasjon.

Sett av lørdag 17. juni allerede nå. Sommerturen i år går til Flekkefjord, og er et samarbeidsprosjekt mellom våre tre lokallag med fylkeslaget i ryggen.

Da skal vi gjøre noe gøy som alle kan være med på enten man er ung eller gammel, veldig sprek, litt sprek eller i ganske dårlig form. Opplegget er ikke planlagt i detalj ennå, men vi kan røpe så pass at det er fysisk utfoldelse i trygge omgivelser som står på agendaen.

Vel, siden Flekkefjord er stedet og fysisk aktivitet nevnt, begynner du kanskje å ane hva vi har i tankene – Riktig – vi skal på Flekkefjordbanen, den gamle smalsporstrekningen mellom Flekkefjord og Flikkeid stasjon, å sykle dresin.

Dresinene har plass til tre personer, hvor to sykler og en er passasjer. Dere som har anledning til det, må gjerne gå inn på nettsiden til Flekkefjordbanen.no og lese om det fantastiske og morsomme tilbudet.

Dresinene er bestilt, men planlegging av turen for øvrig gjenstår. Derfor må dere vente på mer detaljert informasjon.

Det du imidlertid ikke trenger å vente med, er å melde deg på. Det gjør du som vanlig til kontoret på telefon 38 02 41 41.

Husk at alle kan være med. Man kan sykle så langt man føler seg i stand til, og det skal alltid være en med godt syn på hver dresin.

Tekst: Astrid Hopland Svendsen/Foto: Illustrasjon