Interessepolitisk verksted

Nyhetssak fra 04. desember 2017

Spennende interessepolitisk verksted 19. - 21. januar.

Vi garanterer at hvert fylkeslag får med en representant på kurset, og så langt plassene tillater det, kan fylkeslaget melde på flere deltakere. Vi har 42 rom, så vi har rom for flere i herberget, men er førstemann til mølla 

Her linjer som både kan brukes til sentralstyret og som del av kommunikasjonen til fylkeslagene. Se om dette fungerer.

Også i 2018 er det interessepolitisk verksted. Der skal vi se nærmere på hvordan vi vinner viktige saker. I 2018 gjør vi som i år at vi starter på Gardermoen, kl. 10.00 21. januar er vi i gang  og vi avslutter i Hurdal kl. 16.00 søndag 21. januar.

Hovedtemaene denne gangen er tt og arbeid. Målet er å finslipe argumentene og legge en strategi for å vinne frem med vårt syn i disse sakene. Ved siden av å gjøre denne jobben godt får vi besøk av flere politikere som vil legge frem sitt syn, høre på oss og diskutere med oss.

De vi har avtale med nå som vil komme er hans-Fredrik Grøvan KRF, Per Olaf Lundteigen fra Senterpartiet, Ketil Solvik-Olsen samferdselsminister og Kristian Tonning Riise fra Høyre.

De som har spørsmål kontakt Espen Lahnstein, esl@blindeforbundet.no."

Det er følgende egenandel på 2.500 kr og så dekker vi reisekostnader for over 1.000 kr per deltaker og at påmelding skjer ved å fylle ut påmeldingsskjema. Påmeldingsfrist den 15.12 kl. 23.59