INVITASJON TIL TEMAKURS FOR PERSONER MED MEDFØDT SYNSHEMMING

Nyhetssak fra 11. mai 2017

Vi vil med dette invitere deg til kurs for personer med medfødt synshemming i perioden 6. til 9. juni på Hurdal syn- og mestringssenter.

Kurset med reise og opphold er gratis. Kostnadene dekkes gjennom NAV med tilskudd fra Norges Blindeforbund.

Innhold på kurset

Det er i år et svært variert program, Arild Røland starter det hele tirsdag med sitt levende innlegg om ferie og fritidsreiser.

Videre utover kvelden vil det bli god tid til å bli kjent på huset og bli kjent med hverandre.

Videre neste dag vil det bli besøk av ulike hjelpemiddelfirmaer som vil vise sitt nyeste innen hjelpemidler for synshemmede, dette er det avsatt god tid til, så det vil bli mulighet for å komme med spørsmål og en prat med leverandørene, det vil også bli besøk av Nav hjelpemiddelsentral Hedmark og vår jurist Eivind Knudsen som vil orientere om velferdsrettigheter.

De følelsesmessige temaene vil bli ivaretatt med gode innlegg og foredrag av Tone Gravvold og Kristin Berg. I Hurdals vakre naturomgivelser vil det også bli tid til å prøve høydebanen og zipline og nyte den fine naturen med gå turer.

Kurset starter med lunsj klokka 13:00 på mandag og avslutter etter lunsj på torsdag. Nærmere orientering om reise vil bli sendt deg dersom du får plass på kurset.

  Om Hurdal syn- og mestringssenter Hurdal syn- og mestringssenter ligger vakkert til ved Hurdalsjøen 8 mil nord for Oslo. Senteret er universelt utformet og kan friste med svømmebasseng, boblebad, klatrevegg og andre tilrettelagte fasiliteter som turløyper ved sjøen og i skogen. Alle borommene er røykfrie og holder en god standard. Du vil få tildelt enkeltrom.

Gi oss tilbakemelding så snart som mulig ved å: • Sende en e-post til brj@blindeforbundet.no. • Ringe undertegnede på 23 21 50 47.

Det er begrenset antall plasser og her gjelder førstemann til mølla. Personer som ikke har deltatt tidligere vil bli prioritert. Dersom du ikke får plass, vil du prioriteres på neste kurs.

Hvis du har behov for ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt på overnevnte telefon eller e-post.

Med vennlig hilsen NORGES BLINDEFORBUND Rehabiliteringsavdelingen

Bjørn Roger Johansen Rehabiliteringskoordinator