Norges Rytterforbund v/ Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH)

Nyhetssak fra 03. april 2018

Vi inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland.

Tidspunkt: Fredag 25. mai kl. 17.00 til søndag 27. mai 2018 ca. kl. 15.00 (slutt-tidspunkt vil avhenge av antall påmeldte).

Samlingen er åpen for alle som har en type funksjonshemming, og som har noe ride-erfaring. Hensikten med samlingen er å gi nye FH-ryttere et innblikk mot sporten, samt også å gi inspirasjon til videre trening og satsing for de rytterne som allerede er ”i gang”.

Temaet for treningen er ikke forutbestemt, men avhenger av nivået til elevene. Vi trener fra det utgangspunkt hver og enkelt har.

Det blir anledning til å ta med egen hest eller låne hest. Ridesenteret i Rauland sitter med en mange gode skolehester til alle nivåer. Det er flere erfarne hjelpere på stedet denne helgen, om man trenger ekstra hjelp i stallen. Det er mulighet for å bli klassifisert på samlingen.

Sted: Ridesenteret i Rauland, Haddlandsveien 19, 3864 Rauland.

Instruktør: Sigrid Rui

Overnatting: Er på stedet og er integrert i kursprisen.

Bespisning: Alle måltider fra fredag middag til og med søndag lunsj er integrert i kursprisen.

Kontaktperson for spørsmål: Sigrid Rui, mob 90645699 eller sigrid@ridesentertirauland.no

Pris for rytter: kr 1700,- – inkluderer oppstalling, undervisning, kost og losji fredag-søndag Høy/kraftfor til egen hest må medbringes. Pris for ledsager: kr 700,- inkluderer kost og losji fredag-søndag **Grad 1 eller 2 rytter kan ha med seg 2 ledsagere for prisen av én.

Påmeldingsfrist: 1. mai 2018 Påmeldingen til sigrid@ridesenteretirauland.no

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Deltakeravgiften vil bli fakturert i etterkant fra NRYF.                                                                                                                                                                                                                             Litt informasjon om Ridesenteret i Rauland: www.raulandridesenter.no