Takk for året som gikk

Nyhetssak fra 03. januar 2018

Året som gikk gikk så altfor fort. Plutselig var det over, men det kan skyldes at det var fylt med masse aktiviteter. Ikke bare har fylkeslaget hatt mange flotte aktiviteter og arrangement så har også lokallagene bidratt med sitt.

Fylkeslaget startet med årsmøte på hotell Scandic Dyreparken i april. Så fortsatte vi med tur til Kroatia i månedsskiftet mai / juni hvor 15 stykker fant veien til Makarska og hotel Osejava. Vi avsluttet vårhalvåret med å sykle dresin på Flekkefjord-banen.

Høstsesongen hadde ikke før startet før en gjeng på 16 stykker fra Vest-Agder og Finnmark fylkeslag inntok Camp Ryvingen på Ryvingen fyr utenfor Mandal.

Vi fortsatte med vår tradisjonelle tur til Kreta hvor vi hadde en deilig varm uke sammen med våre venner på hotell Triton.

Vi var ikke snauere enn at vi også i år tok en tur til Hovden med masse flotte opplevelser.

Tradisjonen tro avsluttet vi året med høstmøte og julebord på Rosfjord Hotell i Lyngdal. Det var også her det ble kunngjort at vår daglige leder, Gerd Jacobsen hadde valgt å si opp sin stilling. Men stillingen er utlyst og vi får håpe på mange godt kvalifiserte søkere.

Innimellom alle de store arrangement har vi hatt digital kafé i alle lokallag og vaffeltorsdagene har gått sin gang.

Noe som har imponert meg hele veien er den store oppslutningen vi har hatt på alle våre arrangement både i fylkeslag og lokallag.

På vegne av redaksjonen, oss på kontoret og meg selv, vil jeg få takke for året som gikk og håper jula som står for døren vil bringe dere masse godt. Vi ønsker alle et riktig godt nytt år og ser frem til et år vi håper vil fylles med masse spennende
 

En enkel julehilsen fra Arne Skoge