Aktivitetshelg i Geilo 10-12. desember 2021

for deg som er mellom 35 – 55 år og liker litt action.

Dato: Fra 10.12 kl. 13:15 til 12.11 kl. 13:15
Fylke: Vestfold
Fylkeslaget tlf 33 31 58 58 /vestfold@blindeforbundet.no

Dette er tilbudet til deg som liker fysisk aktivitet og som har nedsatt syn.

Her blir det muligheter for boogyride (gokart på snø med veltebøyle), kanefart, slalom og langrenn. Det vil også være tid til boblebad, basseng, SPA, god mat og hyggelig samvær. Programmet forutsetter at både du og ledsager er i god fysisk form. Vi ønsker å tilby en sosial og aktiv helg på Vestlia Resort, et av Norges flotteste SPA hotell med fjell og natur rett utenfor døra.

Vi har kun 16 plasser til rådighet (ledsager kommer i tillegg) og påmeldingsfrist er innen 24.11. Medlemspris er 1000 kr - samme pris for ledsager. Da er alt av helgens aktiviteter, overnatting i tillegg til fullpensjon inkludert. Fullpris er egentlig 9.300 kr pr person. Meld deg på til vestfold@blindeforbundet.no / 33 31 58 58 innen 24. november. Tilbudet går først til medlemmer i Vestfold – men tilbys også nabofylkene om ledige plasser. Transport t/rt Geilo dekkes av den enkelte. Husk å bestill tog tidlig - det er populær togstrekk i helgene.

Velkommen!
Sprek vinterhilsen fra Norges Blindeforbund Vestfold