Aktivitetshelg på Geilo for deg mellom 35 – 55 år 3-5. september 2021

Fylke: Vestfold
Fylkeslagets kontor: 33 31 58 58/ep. vestfold@blindeforbundet.no

2-3 PLASSER LEDIGE!

Velkommen til sprek fjellhelg 3. – 5. september på Vestlia Resort og SPA på Geilo. Dette er tilbudet til deg som for deg som liker fysisk aktivitet. Lørdag vil du kunne velge mellom fjelltur, ridetur eller rafting. Søndag er valgalternativene klatrepark, zipline eller fjelltur. Det vil også være tid til boblebad, basseng, SPA, god mat og hyggelig samvær. Egen ledsager må du ha med. Programmet forutsetter at både du og ledsager er i god fysisk form. Vi ønsker å tilby en sosial og aktiv helg på et av Norges flotteste SPA hotell med fjell og natur rett utenfor døra.

Vi har kun 16 plasser til rådighet (ledsager kommer i tillegg) og det er første mann eller kvinne til mølla. Siste påmeldingsfrist er 25. juni.

Medlemspris er 1000 kr - samme pris for ledsager. Da er alt av helgens aktiviteter, overnatting i tillegg til fullpensjon inkludert. Fullpris er egentlig 9300kr pr person. Meld deg på til vestfold@blindeforbundet.no innen 25. juni. Du må ved påmelding avklare om du ønsker fjelltur, riding eller rafting på lørdagen. Transport t/rt dekkes av den enkelte. Vi møtes på Drammen jernbanestasjon fredag og tar toget opp til Geilo sammen. Velkommen!