Kjære medlemmer og andre interesserte

Arrangementer er dessverre avlyst og kontoret er stengt for besøkende inntil videre. Telefonlinjene og e-post vil imidlertid bli besvart som vanlig. Vi er her for medlemmer våre!

Nyhetssak fra 13. mars 2020

Vi må bare følge med på hvordan samfunnet beveger seg de neste ukene – et av våre tiltak vil være en ringerunde fra medlemskontaktene til alle medlemmene våre.

Hører dere om noen som er veldig alene eller kommet i karantene uten hjelp rundt seg – vi kan være behjelpelig med å formidle handlehjelp eller «ringevenn». Kanskje kan du være en ringevenn? Vi kan også assistere medlemmene våre via telefon til å lage handlekonto på digitale matbutikker og apotek.

Det er heldigvis ingen smittefare i mailkontakt eller en telefonprat! Ta gjerne en ekstra kontakt i disse dager! Ta vare på hverandre!

Telefon: 33 31 58 58  epost vestfold@blindeforbundet.no

Medlemsarrangement videre

Det vil ikke bli arrangert onsdagsklubber, turer og treff, i første omgang ut mai.  Årsmøtehelgen 25. og 26. april i Åsgårdstrand er avlyst i nåværende form. Vi kommer tilbake til alternativer.

Vis solidaritet med de sårbare av oss og hold deg oppdatert på nasjonale råd på Folkehelseinstituttets informasjonsside:

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/