Årets søteste valper - kalender 2021

Kalenderen med årets valper er Norges mest populære kalender, og kanskje også den viktigste. Men HELT klart den søteste ;-)
Bestill kalender

Bestill valpekalenderen og støtt den nye førerhundskolen

I år går inntektene fra valpekalenderen til den nye førerhundskolen som skal bygges i Ås. Fordi vi har så gode mennesker i ryggen kan vi nå bygge en skole der det vil være plass til flere førerhundvalper, som vil få en tryggere og mer tilrettelagt start i livet.

Førerhundskolen bygges i Ås kommune i Viken fylke, med naturen og Veterinærhøyskolen som nærmeste nabo. Dette blir en spennende reise, hvor skolen blir sentrum for lek, læring og kjærlighet – slik at de små fremtidshåpene kan bli en enda bedre førerhund.

Se noen av de vakre bildene i kalenderen:

Vet du at en førerhund 🦮 endrer alt?

Ikke bare viser den veien fra A til B, den trekker også mennesker ut av ensomheten og gir det ekstra dyttet mange trenger for å gå ut døren.

Den finner frem nøklene vi har mistet på gulvet, går utenom stengsler som hindrer oss i å komme frem, og stopper for å sørge for at vi kommer oss trygt over veien. Den gjør at mennesker som har mistet synet blir en del av samfunnet igjen.

Derfor er vi så stolte av valpekalenderen vår – for disse skjønne små minner oss på hvor mye vi alle sammen trenger hverandre.    

Vil du bestille kalenderen for 2021?

Hvis du ikke har fått den søte kalenderen i posten, eller ønsker å bestille flere - kan du gjøre det på skjemaet under.