INTERN UTLYSNING: Kjøkkensjef, 100%, Evenes

INTERN-UTLYSNING

Norges Blindeforbund er en landsomfattende service- og interesseorganisasjon av svaksynte og blinde. Forbundet har ca. 300 ansatte. Vi har hovedkontor i Oslo, 19 lokalkontorer, tre syn- og mestringssentra, et bo- og mestringssenter, førerhundskole og punktskrifttrykkeri.

Norges Blindeforbund driver omfattende rehabiliteringsarbeid og tilbyr blant annet kurs der svaksynte og blinde får hjelp til å mestre dagliglivet på nytt.

Til Evenes Syn- og mestringssenter i Bogen i Ofoten søker vi etter:

Kjøkkensjef 100%

Arbeidsoppgaver:

• Ansvar for total drift av kjøkkenfunksjonen, derav ansvar for menyplanlegging, innkjøp av råvarer og produktutvalg.
  • Ansvar for forberedning og tillaging av alle måltider.
  • Kjøkkensjefen skal være operativ og ha ansvar for gjennomføring og kvalitetssikring av matproduksjon.
  • Ansvar for utvikling og oppfølging av internkontroll-systemer.
  • Ansvar for personalet, turnusplanlegging og budsjettstyring i samarbeid med daglig leder.
  • Planlegge og kvalitetssikre renhold på kjøkkenet.

Kvalifikasjoner:

• Utdannelse/fagbrev som kokk.
  • Ledererfaring.
  • God økonomiforståelse.

Egenskaper:

Vi søker en erfaren og trygg kjøkkensjef som evner å motivere og inspirere sine medarbeidere. Du er lidenskapelig opptatt av å lage god mat, er kreativ og fleksibel. Du er serviceinnstilt og trives i vertskapsrollen. Vår nye kjøkkensjef skal inkludere og utvikle en tidsriktig og serviceinnstilt drift på senterets kjøkken med tilhørende service-funksjoner. Det kreves gode samarbeidsevner med både eier, gjester og ansatte.

Vi tilbyr:

• Et hyggelig arbeidsmiljø hvor ditt arbeid er med på å gjøre en forskjell i livet for svaksynte og blinde. Det du gjør er med på å bidra til livskvalitet og glede, noe som gir en veldig givende hverdag.
  • Lønn iht. Norges Blindeforbunds lønnsregulativ: lønnstrinn 48 – for tiden kr. 507.000,- per år i 100% stilling.
  • Pensjons- og personalforsikringer.

For nærmere informasjon vennligst kontakt daglig leder Elisabet Israelsen, tlf. 47 46 66 80.

Søknad og CV sendes innen 12. mai 2022 på e-post til: personal@blindeforbundet.no eller per post til: Norges Blindeforbund, Personalavdelingen, Pb. 5900 Majorstuen, 0308 Oslo.