INTERN UTLYSNING: Resepsjonist, 73%, Hurdal

INTERN UTLYSNING!

Norges Blindeforbund er en landsomfattende service- og interesseorganisasjon av blinde og svaksynte. Forbundet har ca. 300 ansatte. Vi har hovedkontor i Oslo, 19 lokalkontorer, tre syn- og mestringssentra, et bo- og mestringssenter, førerhundskole og punktskrifttrykkeri.

Norges Blindeforbund driver omfattende rehabiliteringsarbeid og tilbyr blant annet kurs der svaksynte og blinde får hjelp til å mestre dagliglivet på nytt.

Hurdal syn- og mestringssenter som er lokalisert i naturskjønne omgivelser ved Hurdalssjøen, ca 1 time fra Oslo, søker nå etter:

Resepsjonist, 73% (turnus)

Arbeidsoppgaver:

• Ansvar for innsjekking og utsjekking av senterets gjester
  • Ansvar for sentralbord
  • Assistanse og informasjon til senterets gjester
  • Salg og servering til senterets gjester fra resepsjonen, bar og spisesal.

Vi ønsker at søkere har følgende bakgrunn:

• Minimum 3-årig videregående skole.
  • Relevant erfaring.
  • PC-kunnskaper er ønskelig, men det vil bli gitt opplæring i vårt bookingsystem.
  • Være strukturert og nøyaktig, og ha evner til å ta eget initiativ.
  • Være positiv og ha gode samarbeidsevner.
  • Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr:

• Utfordrende arbeidsoppgaver i hyggelig arbeidsmiljø.
  • Lønn iflg. Norges Blindeforbunds lønnsregulativ, ltr. 35 - 41 (kr 442.000 – 468.000 pr år i 100% stilling)
  • Pensjons- og personalforsikring

For nærmere informasjon, vennligst kontakt husøkonom Grit Karin Lehmann 63 98 80 63.

Søknad med CV sendes innen 16. mai sendes på epost til: personal@blindeforbundet.no – eller per post til Hurdal syn- og mestringssenter v/Grit Karin Lehmann, Østsidevegen 101, 2090 Hurdal.