Ny samarbeidspartner med Blindeforbundet

AniCura AS er Norges største gruppe av veterinærkontorer og dyreklinikker. 11. november signerte vi en samarbeidsavtale hvor ett av målene er å hjelpe hverandre til å bli enda bedre.

Nyhetssak fra 13. november 2015

Fra venstre: Drifts- og markedssjef i AniCura Thor Evensen, markedssjef i Blindeforbundet Knut Fr. Blütecher, generalsekretær Gunnar Haugsveedaglig leder i AniCura Øyvind Brøgger og kommunikasjonsansvarlig i AniCura Sasja Rygg.

Avtalen ble signert ved AniCuras hovedkontor i Oslo, og daglig leder Øyvind Brøgger forteller at det ikke var tilfeldig at de valgte Blindeforbundet. - AniCura er i en oppbyggingsfase og det er viktig for oss at navnet vårt blir kjent og at kundene blir bedre kjent med oss. Vi er en stor organisasjon med snart 350 ansatte som alle har et stort hjerte for dyr. Det å finne en samarbeidspartner som alle kunne være litt stolt av og at vi kan gi noe tilbake til samfunnet utover de tjenestene vi tilbyr, var viktig. Vi merket fort i dialogen med Blindeforbundet at vi hadde mange verdier vi delte, sier Brøgger.

Generalsekretær Gunnar Haugsveen i Blindeforbundet er også glad for avtalen. - AniCura er en naturlig samarbeidspartner for oss. Fellesnevneren er hunden, for vårt vedkommende førerhunden, og AniCura satser jo mest på markedene hund og katt.

Spennende

- Jeg synes det er spennende at vi nå har signert en samarbeidsavtale, og så får vi sammen se hva det kan føre til på sikt. Dette er et ledd i det arbeidet vi i dag driver med tanke på å øke samarbeidet med næringslivet, skaffe sponsorer og andre inntekter.

Hva vil avtalen si for førerhundene?
- Foreløpig ligger det i avtalen at vi får et bidrag fra AniCura, og så skal vi snakke videre sammen om videreutvikling av samarbeidet. Det kan være, men det må vi komme tilbake til, at AniCura tilbyr tjenester for hunder som er under trening hos oss. Det kan også med tiden komme aktiviteter som førerhundbrukerne kan ha nytte av, men det må tiden og samarbeidsklimaet oss i mellom vise, avslutter Haugsveen.

AniCura har over 30 veterinærkontorer i Norge, fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør. I Oslo har de hovedkontor og eget dyrehospital som bare behandler dyr som er henvist fra andre veterinærkontorer.

Markeds- og utviklingssjef Thor Evensen (til høyre), viser generalsekretær Gunnar Haugsveen rundt på AniCuras Dyrehospital i Oslo. Her er de ved en CT-skanner.